submit


Hei Holly. Selvfølgelig, min personlige gå-kaste er Acme, Paul s Baby Grand og Lykkelige Avslutninger. Jeg er også alltid en sucker for et hotell bar som Bowery Hotel, Rosebay på Gramercy, og Soho. Til slutt, Williamsburg er VILTVOKSENDE med menn alt du trenger å gjøre er å gå og det på en fredag kveld, gå rundt, og ta din hakke. Ærlig talt, jeg har t bodde i NYC på evigheter, så disse anbefalingene kan være litt utdatert. Jeg vil definitivt prøve å sette sammen en bedre guide fremover. Jeg beklager, men jeg vet egentlig ikke godtar menn ikke flørting på gaten. Paris menn flørter hele tiden på gaten, alle jeg kjenner som bor der er alltid snakker om menn som hele tiden prøver å plukke dem opp og jeg har opplevd det der også. De er veldig frem og vedvarende. HEI, kjæresten min og jeg tok en tur til Paris. Det bare menn som var falt over oss var i Bastille. Jeg ble slått tilbake fordi jeg hatet at området min venn var fornøyd. Siden den gang har jeg bare holde ulempen er, menn ser på meg hele tiden, men gjør ingenting. Liker egentlig ingenting. Jeg reiser mye til Paris for å jobbe derfor jeg ikke kan virkelig bli kjent med folk. Oh, og ja, den ene gangen jeg fikk møte noen på en venn s bursdag middag, han var helt interessert og en byråkrat. senere skjønte jeg at han var veldig gift. En douche basser. Så, hva gjør man? Jeg tror Milan er bedre i denne sammenheng

About